Uppdatering

På äventyr med Rob och Bob!
2013-07-17

Hejsan allihopa!
Nya äventyrliga uppdrag med Rob och Bob är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Smugglarna Rob och Bob har något på gång igen! Rid till Smuggelgrottan som ligger nedanför Fågelskrämsåsen, och prata med dem!

Smugglarna Rob och Bob!
Smugglarna Rob och Bob!

Nya kläder och utrustning:
- Nya kläder och utrustning finns nu i Marios butik uppe vid Observatoriet!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
----------------------------------
Tycker att det blev helt OK uppdatering ;)

sry

Sry för dålig bloggning i dag/ i går. Det ska säkert bli fler inlägg snart ;)

Laddaren

är hoss mormor och av min kamera slutade laddet och inget laddare här! -.- ses

Moondancer

Namn: Moondancer Kallas: Moon, Måne, Måån&Lilla Måne Ras: Friser Inrikting: Dressyr, hoppnign&fälttävlan Bus: Inga Om Moon: Moon är perfekt för nybörjaren och FÖR ALLA som vill rida! Nybörjarna brukar kalla Moon Måne eller Lilla Måne. Jag hittade Moon ensam i Hollow Woods, och nu för tider rider vi där utan sadel varje dag. I dressyr lyssnar Moon bra gör vad man ska göra och är PERFEKT. I hoppning försöker hon sitt bästa (fasst hon är väldigt stor) och hoppar så högt som hon kan i stora hinder. Fällttävlan älskar hon! Hon har vunni säkert 5 gånger! Moons bästa vän är Summer (min morab)

Summergirl

Namn: Summergirl Kallas: Summer Kön: Sto Ras: Morab Inrikting: Dressyr, fälltävlan. Bus: Summer springer i bland längst till hörnet i hagen men då ska man bara skrika: "Nej Summer nu hit" Om Summer: Summer är en jäätte bra sto i dressyr. Och motsats till Bulle! Summer är till nybörjaren jäätte snäll! När en nybörjare rider Summer så hon lyssnar på kommandon och vet vad man ska göra. När en nybörjare kommer till Sumers box så kollar Summer på nybörjaren hela tiden när hon/han sköter om henne, när en nybörjare ska sätta sadlen så försöker hon sätta ryggen lite neråt. När en nybörjare sätter sadelgjorden så drar hon sin mage lite uppåt. Att tränsra Summer är lättast i världen! Summer sätter lite sin huvud alltid neråt (beror vilken höjd är typen som rider henne). I dressyr konsentrerar hon sig SUPER! Om man gör något fel så gör hon det innan du hinner försöka göra det på nytt. I hoppning är hon snäll gör allt man vill. I skogen brukar hon njuta men hon lyssnar på ryttaren iallafall. Summers bästa vän är min friser sto Moon.

Fireboy

Namn:Fireboy Kallas: Fire men också Firre Kön: Hingst Ras: Engelsk fullblod (Golds föl) Inrikting: Galopptävlin&Hopptävlingar Bus: Fire har ientligen inga bus än att i dressyr konsentrerar han sig nt.. och när man försöker kortgalopp så fattar han det så att man ska springa på fullt. Om Fire/Firre: Fire är en väldig fin hingst som är född i gåd. Nu bor Fire med mig i Moorland. Fire är för nybörjare snäll men som sakt konsentrerar han sig nt på dressyr. Western gillar han mycket men jag har nt tid på det för har redan 4 hästar (alla till sammans xD). Fire går att lägga till hagen bra och hämta därifron kan han leka lite "kurragömma", när man ser han s¨å ska man skrika: " Komsi kommsi Fire jag såg dig!" då vet han att man ska komma. Till nybörjare som har ridit Fire eller kommer att rida så kom i håg att han är jätte snäll men han är snabb! I boxen är Fire helt stilla lyfter på hovarna och gör inga bus.

Goldstar

hästar
Namn: Goldstar
kallas: Gold eller Bulle
Kön:Sto
Ras: Engelsk fullblod
Inrikting: Dressyr&Hoppnign, Galopptävlingar
Bus: leker i bland att är rädd för allt, och stegrar om hon vill nt stå stilla/vill bara busa. Bulle kan även springa i väg snabbt. Ibland i boxen busar hon så att hon visar sina tänder och gör ryttaren rädd men hon gör inget farligt
Om Bulle: Bulle är en snabb och bästmmd sto.
När man rider henne busar hon ganska ofta. Bulle är int en häst för nybörjare! Om en nybörjare skulle rida Bulle så skulle hon/han ha dött redan innan hon/han är ens sitter på sadel. May har även ridit på Gold för int för länge sendan hade jag lite problem med henne. Gold är annars en lugn och söt tjej!

:(

Glömde min kamera till mormor... :'( Har tagi hela dagen bilder men nej... Kan nt blogga i dag ses!

Bilder

min camera funkar igen! Nu ska jag bara ladda den och sen ska jag till sso och bjuda mera bilder för er! Ses!
Wilma&Pållarna

Hej!

Hej! Och förlåt FÖÖÖR SUUUPPPEEEERRR MMMMEEEEGGGAAA DÅLIG bloggning :'(! Jag orckade bara nt blogga :'(! Men ska börja igen! Hoppas ni blir glada! SES!
Bjuder nu bild på min hyrponny Nella. Hon fyller 4 år ;)
 

RSS 2.0