Gott Nytt År!

GOTT NYTT ÅR! ÄLSKAR ER ALLA KÄRA LÄSARE <3

Cavaletti med Kiss

Jag gjorde lite dagliga med Kiss i Moorland och såg cavalettin. Jag tänkte; "Jag borde börja öva hoppning med Kiss". Sen värmde jag upp henne och när vi började trava över cavalettin så istället för att höja lite upp hovarna varför inte hoppa i luften i stället? Så hon hoppade över varenda cavaletti! När hon hoppade första gången en cavaletti flög jag nästan av! Men träning behövs det bara! Men i slutet gick det super! P.S God Jul :P

Kiss<3

Kiss är så söt som man kan vara! I morgon kommer jag ta morgon bilder! Hoppas att ni har det bra alla kära läsare! Bloggen går sova nu...ZzZZZZZzzzzz

Kiss

Kiss är så fin <3

Morningkiss

Namn: Morningkiss
Kallas: Kiss
Ålder: 4 år
Ras: Arabisk Fullblod
Inriktning: Dressyr, Gallopp
Om Kiss: Kiss är en snäll men het liten tjej. Hon får bli riden bara av en som HAR ridit förr på en HET Arab. Kiss behöver ibland martingal bara för hon är i skogen så het att man kan inte hålla henne.
Första dagen hoss mig: Första dagen hoss mig gick bra! Hon behövde martingal i dressyr för hon hålde sin fina huvud så uppe!
Kram från Kiss

Angel o.O

owo duktig hon är! Hon busa eínte ett gång!
Vad tkr ni? Hon har ju varit sjuk under de senaste dagarna! Idag fick jag börja rida henne igen <3

Osaker

Hej! Idag kommer jag blogga fram till 9.30-10 men jag ska spela star stable så mkt som jag kan. Jag är sjuk nu ensam hemma och så.
Men nu kommer osaker vrf jag kan inte blogga så mkt:
1. Skola...skola tar mitt tid jätte mkt
2. Hundarna
3. Hobbyn.. fotboll, hundar, ridning
4. Min familj vill också ha mitt tid.
Nu kanske förstår ni varför jag bloggar inte så mkt?
Frågor? Lägg gjärna en kommentar

RSS 2.0